Nestlé Nunspeet

Nestlé Nunspeet

Voor het conditioneren van de laboratoriumruimte bij Nestlé in Nunspeet heeft Dutch...

Meer info

LBK Hygiëne **

Hygiënische luchtbehandelingskast voor de voedingsmiddelenindustrie.

Wanneer u op zoek bent naar een luchtbehandelingskast voor de voedingsmiddelenindustrie, bent u aan het juiste adres bij Dutch Blower. Ons bedrijf ontwerpt en produceert luchtbehandelingsunits volgens de specifieke wensen van de klant. Wij ontwerpen en bouwen de units voor de specifieke processen in de voedingsmiddelenindustrie of het ventileren, koelen, drogen of verwarmen van productiehallen. Indien wenselijk vervaardigen wij de luchtbehandelingskast volledig uit RVS304 of RVS316, inclusief RVS kantprofielen, onderslagframe en sluitwerk. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op korte levertijden, korte communicatielijnen en deskundige vakmensen. Eveneens maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste technologieën, onder andere op gebied van energiebesparing.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Door de jarenlange ervaring op gebied van klimaatoplossingen voor processen binnen de voedingsmiddelenindustrie weet Dutch Blower als geen ander dat de processen betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit moeten zijn. De consument wil zich geen zorgen maken over de kwaliteit van het voedsel wat hij op tafel zet. En de onderhoudsafdeling wil geen onnodig oponthoud in het productieproces. De technische specialisten van Dutch Blower staan garant voor een solide en betrouwbare klimaatoplossing binnen uw productie-proces.

De beste kwaliteit voor de beste producten

Om de beste producten te produceren is het voor de voedingsmiddelenindustrie van belang dat de luchtbehandelingskasten betrouwbaar en hygiënisch zijn uitgevoerd en dat de gewenste luchtcondities worden bereikt. De luchtkwaliteit is essentieel voor de houdbaarheid van het voedingsmiddel. De juiste luchtconditie kan het productie-proces versnellen, de houdbaarheid verlengen, de arbeidsproductiviteit bevorderen of de juiste samenstelling van ingrediënten bevorderen.

Hygiënische uitvoering

Wij, als producent van luctbehandelingskasten voor verschillende klimaatoplossingen bij processen binnen de voedingsmiddelenindustrie, weten als geen ander dat hygiëne allesbepalend is. De luchtbehandelingskasten worden van binnen glad uitgevoerd en voorzien van sterk aflopende RVS304 lekbakken, om periodiek gemakkelijk te kunnen reinigen. Holle ruimtes worden ten allen tijde voorkomen, en kritische verbindingen worden volledig afgelast.

Brochure?

Download hier de brochure voor hygiënische luchtbehandelingskasten.

Copyright 2023: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL