H&M

H&M

Dutch Blower heeft via Dutch Airco in Nuenen meerdere plug and play dakcentrales...

Meer info

Dakcentrale

Plug and Play Dutch Airco Dakcentrale

Een dakcentrale is een complete luchtbehandelingskast met geïntegreerde koelmachines en regeling, zowel voor binnen- als buitenopstelling. Voor de terugwinning van warmte kan de luchtbehandelingskast geleverd worden met een platenwarmtewisselaar, een warmtewiel, twin coil, een warmtepomp of een combinatie hiervan.

In veel gevallen worden de units voor buitenopstelling geleverd met een ruimte voor de verwarmingsketel(s), waardoor in feite een complete installatie stekkerklaar (plug and play) op het dak wordt gezet. Ook kunnen de geïntegreerde koelmachines separaat worden geleverd. Ze kunnen dan op een elders geplaatste luchtbehandelingskast (van ieder fabrikaat) worden aangesloten. Het aanleggen van de benodigde koelleidingen kan door Dutch Airco International BV worden verzorgd in eigen beheer of uitbesteed.

Bovengenoemde producten worden gebouwd voor Dutch Airco International BV, Dutch Airco International BV en Dutch Blower BV werken vanaf hun oprichting al samen. Beide BV ’s zijn geheel zelfstandig en werken onder hun eigen verantwoordelijkheid, elk met hun specifieke kennis en ervaring. De optelsom is bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Afnemers waarderen dit zeer. Dit blijkt onder andere uit het feit dat klanten van het eerste uur nog altijd tot volle tevredenheid Dutch Airco International BV apparatuur toepassen.

Het specialisme van Dutch Airco International BV is gelegen in geluidstechniek, koeltechniek en regeltechniek. Bovendien wordt met slimme oplossingen vaak maatwerk geleverd. Hiertoe is de onderneming door STEK erkend, wordt voldaan aan de PED normering, Eurovent en staan de lidmaatschappen NVKL, TVVL, ASHRAE en Metaalunie borg voor de benodigde informatieverstrekking.

Wat het geluid naar de omgeving betreft beschikt Dutch Airco International BV over diverse geluidmeetrapporten, welke zijn vervaardigd door de acoustische bureaus Van Dorsser en S-advies.

Voor wat betreft de regeltechniek kan Dutch Airco International BV elk gewenst fabrikaat aanbieden; de E-panelenproductie is uitbesteed aan een gerenommeerde elektrotechnische specialist.

Vanuit het handelskantoor te Nuenen worden offertes uitgebracht, de service- en onderhoudswerkzaamheden gecoördineerd en behalve de verkoop ook de engineering, de inkoop, de (STEK- en PED) administratie en de facturering verzorgd.

Ga voor meer informatie naar de website van Dutch Airco International BV www.dutchairco.nl

Of download hier de diverse brochures van de diverse dakcentrales.

 

Copyright 2023: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL