NIEUW: Actieve luchtreiniger

Plug & Play Actieve luchtreiniger voor in het systeemplafond

De luchtreiniger verwijdert actief schimmels, bacteriën, virussen en geuren uit de lucht en uitermate geschikt voor scholen, kantoren en ziekenhuizen. De unit is voorzien van gepatenteerde technologie en extreem effectief dochvriendelijk voor het milieu. Bekijk hieronder de uitleg van Wim.

 

Bestel de unit eenvoudig in onze online webshop

 

De unit verwijdert schimmels, bacteriën, virussen en geuren.

In ieder gebouw zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en geuren aanwezig. Dus ook in de lucht die we inademen. Dit is normaal, behalve wanneer het aantal organismen stijgt tot een ongezonde hoeveelheid. Dan krijgen we last van de luchtkwaliteit binnenshuis en spreekt men van het zogenaamde “sick building syndrome”.

    

Uitermate geschikt voor scholen, kantoren en ziekenhuizen.
Helaas moeten velen van ons leven of werken in gebouwen en ruimtes die ‘ziek’ zijn. Zieke gebouwen maken mensen ziek. Vaak is men zich hiervan niet bewust. En meestal worden dan juist diegenen die we het meest willen beschermen getroffen. Denk aan kinderen in scholen en kinderdagverblijven, oudere mensen in bejaardenhuizen of patiënten in ziekenhuizen. Dutch Blower biedt met deze UV lucht-reiniger, met gepatenteerde technologie, de juiste oplossing voor binnenluchtproblemen.

Download hier de folder:

Copyright 2021: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL